De Groene Accountant

Administratie – online diensten

Goed aanleveren en slim inrichten bespaart je kostbare tijd!

Administratie – online diensten

De administratie is dé basis voor het financiële inzicht in je onderneming. Deze moet dan wel efficiënt en slim zijn ingericht. De verwerking van de administratie gebeurt bij ons online via Exact online en Trifact365.

Trifact365 is een scan- en herken programma dat samenwerkt met Exact online, en een groot deel van uw in- en verkoop facturen zal herkennen. Door zowel goed ‘aan te leveren’, als slim in te richten wordt de meeste tijd bespaart. Zowel voor jouw als ondernemers maar ook voor ons!

Wij houden graag je administratie bij. Daarvoor kunnen we onderling afspraken maken. Bijvoorbeeld om je administratie per week of per maand bij te werken.

Door gebruik te maken van het hierboven genoemde Exact online kunnen we diverse dashboards inzetten om bijvoorbeeld belangrijke punten (KPI’s) visueel te maken voor jouw als ondernemer! Zo heb jij een adequaat inzicht en kunnen wij je beter adviseren! Daarbij zijn wij ook nog eens Exact gecertificeerd en kunnen we deze software optimaal inzetten in combinatie met Trifact365!

Bel of mail ons voor een afspraak.

De koffie staat altijd voor je klaar in ons gezellig kantoor midden in het centrum van Amersfoort aan de Arnhemseweg 19.

Terug naar diensten