De Groene Accountant

Diensten

Liefst wil je als ondernemer op elk moment van de dag inzicht hebben in je financiële status. Dat kan!

De Milieubarometer

In 2030 wil Amersfoort een CO2-neutrale en afvalloze stad zijn. CO2-neutraal betekent dat we alle energie die we gebruiken, duurzaam opwekken (wind, zon en andere schone energiebronnen). In een CO2-neutrale stad werken, verwarmen en rijden we elektrisch, aldus de ambities van de Gemeente Amersfoort.

Meer lezen?

Duurzaamheidsadviezen

Als De Groene Accountant zijn wij ons ervan bewust dat wij kunnen en moeten bijdragen aan de verduurzaming van de maatschappij. Wij hebben een “persoonlijke drive” om bij te dragen aan een betere wereld. Vanuit het inzicht dat wij hebben kunnen juist wij de relatie leggen met de duurzaamheid van je onderneming door het bieden van duurzaamheidsadviezen.

Meer lezen?

Fiscale en financiële adviezen

In het MKB leven er veel fiscale vragen. Vragen die gewoon zo maar bij je opkomen, of tijdens een bezoek aan ons kantoor. Daarbij kunnen en willen we je van dienst zijn. Door ons lidmaatschap met Fiscount en Extendum kunnen we ook altijd een specialist raadplegen. Een antwoord is dan ook altijd snel te geven.

Hierbij moet je denken aan vragen over:

  • Rechtsvormen
  • Vergoedingen
  • Pensioen
  • Dividend
  • KPI’s
Meer lezen?

Fiscale aangiftes

Wij zitten voortdurend in de schoolbanken om onze kennis over onder andere fiscale aangiftes optimaal en up-to-date te houden. Door deze  permanente educatie zijn wij goed op de hoogte van de laatste belasting regels. Daardoor kunnen we je op maat adviseren over de fiscale mogelijkheden voor jouw onderneming, maar ook voor je privé situatie.

Meer lezen?

Samenstellen jaarrekening en de managementletter

Als lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants doen wij onze uiterste best om een (digitale) jaarrekening voor je samen te stellen. Hierbij maken we gebruik van ons inzicht in jouw onderneming, in jouw als ondernemer en de attentie punten van je bedrijf. Hierdoor komen we sneller to the point! Het belangrijkste is wel dat we samen de ‘managementletter’ bespreken

Meer lezen?

Administratie – online diensten

De administratie is dé basis voor het financiële inzicht in je onderneming. Deze moet dan wel efficiënt en slim zijn ingericht. De verwerking van de administratie gebeurt bij ons online via Exact online en Trifact365.

Meer lezen?

Contact

Ons aanbod is breed en wij helpen je graag verder. Jij bepaalt zelf wat je wilt uitbesteden en welke administratieve zorgen wij jou uit handen kunnen nemen. Je kunt het formulier onderaan deze pagina invullen of ons bellen of mailen.

Kom in contact